Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Nevezzétek a Gyerekszobát a Goldenblogra!

2009.06.05. 11:00 felhasznalo

Kedves Látogatók!

Tavaly még igazán újszülött volt csak a Gyerekszoba, ezért nem is neveztünk a Goldenblogra, idén viszont már beléptünk dacosabb korszakunkba, és úgy döntöttünk, indulunk. Ehhez azonban szükségünk van Látogatóink segítségére is!

A dolog ugyanis úgy áll, hogy bárki nevezheti kedvenc blogjait a Goldenblog oldalán - jobb hasáb, felül -, és minél több nevezés érkezik be egy adott blogra, annál nagyobb az esélye, hogy majd a zsűri elé kerül, és netán besöpri a Goldenblog díjat.

Tehát, menjetek és nevezzetek minket a következő három kategóriában, valamelyik csak bejön alapon:

  • Kultúra
  • Szórakozás
  • Tanácsadó

Ahogy elnéztem, egy ember többször is szavazhat, úgyhogy ne fogjátok ám vissza magatokat, nevezzetek minél többször.

Egyúttal elindultunk a Goldenblog Twitter versenyén is, ehhez természetesen követni kell őket a Twitteren, és a következő üzenetnek megfelelően megnevezni a Gyerekszobát (és akár a Gyerektrendet is):

@goldenblog #gbtv Nevezem a Goldenblog Twitter Versenyre: @valaki @másvalaki @megintmásvalaki

Előre is köszönjük Mindenkinek a segítségét! És majd igyekszünk is meghálálni, például frankó nyereményjátékokkal, meg még sok szép poszttal mindenféle érdekes dolgokról.

A Gyerekszoba blog hatalmas csapata

2 komment

Címkék: pályázat üzenet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr11165098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krane 2009.06.10. 20:16:13

Jelentem a család mind a 4 email cínével megtettem! a kúltúúúúúrált kategóriában!
Sok sikert!
süti beállítások módosítása