Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A tyúk és a tojás

2009.06.08. 10:07 zaphodbb

Egy, még csak Sharon K. M. designer fiókjában létező játékot láthattok most, gyártója még nincsen. Ez a Stack-Chick nevű tyúk karikákból áll, amiket szétszedve, belül megtalálja a gyerkőc a tojást is. Nagyon vicces, hogy a csirke szemei olyanok, mintha épp nyomná ki azt a tojást, nem tudom, hogy ez direkt van-e, vagy csak a képzeletem játszik velem.

De persze a lényeg,  hogy vidám, színes  és még tanítja is a kölköt egy kis biológiára, a karikák szétszedésével pedig a gyerek kézügyessége is fejlődik. Szerintem tündéri darab, remélem piacra kerül majd hamarosan.

Forrás: Creative Block by: sharon K. M.

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek gyerekszoba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr801166847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása