Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mózes a hegyen

2009.07.17. 14:10 Cyr

Akárhányszor megpillantok egy mózeskosarat, nosztalgikus hangulatom támad. Fene érti, miért, mi ugyanis – bár kaptunk az első gyerkőc születésénél egyet – összesen egyetlen alkalommal használtuk. Akkor, amikor az első levegőztetésre az egyébként üresen is dögnehéz mózesben cepeltük fel a dedet hites urammal a Gellért-hegyre. Soha többé. Néhány száz méter után már minden látszott rajtam, csak a nosztalgia nem, úgyhogy úgy döntöttem, ebből nem csinálunk egyelőre olimpiai számot.

Ez a mózes viszont, a Gertie and Me-től csodaszép. Puritán és tiszta, tradicionális és mégis modern, jó ránézni, szinte érzi az ember a babaillatot. Talán a lányaimnak egyszer tizen- vagy huszonsok év múlva megveszem. Hátha ők nem akarnak majd vele hegyet mászni.

 
 
Forrás: gertie and me

Szólj hozzá!

Címkék: alvás baba úton ágy gyerekszoba hordozó csecsebecse mózeskosár

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr691249703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása