Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Anyamotyó

2009.08.03. 18:13 Cyr

Az elmúlt hét év során valahogy nem sikerült igazán jó pelenkázótáskát beszereznem. Vagy a színével-mintájával voltak gondjaim – az egy kaptafa, vagy a csicsahegyek közt válogathattam – vagy a tartósságával, esetleg a tárolókapacitással, te jó ég, mennyi mindennek kell megfelelnie egy egyszerű anyamotyónak… Szóval, szép lassan letettem arról, hogy pelenkázótáskának pelenkázótáskát hordjak. Legyen nagy, tegye szabaddá a kezeimet, – lehetőleg legalább hármat, ugye – legyenek apró rekeszei, legyen oldalt valami tárolója, legyen vízálló, bírja a strapát, a megcsócsált kiflicsücsök és a kilöttyent ásványvíz ne amortizálja le első körben az alját, és könyörgöm, ne legyen csupacsicsa, hogy rajtam kívül apa se kapjon frászt, ha a vállára akasztom: hát olyan nagy kérés ez?

Úgy láttam, olyan. Most viszont, találtam pár hordhatós, jópofa darabot, a Baby Bee Bags kollekciójából tudnék választani, ez egészen biztos, szerintem apa is, hiába mondja, hogy neki mindegy. Háton is, vállon is hordhatóak a táskáik, állíthatós vállpánttal, csattal záródnak, vízállóak, tele vannak belső tárolózsebekkel, van pelenkázólapjuk – itt jegyzem meg, ettől már ennyi év után el is tekintenék, praktikusabb az eldobhatós alátét, de legyen, ha adnak hozzá, igazán nem veszem sértésnek.

Egyébként pedig a háton viselt fazonok nem is néznek ki pelenkázótáskának, sőt. Ennek nagyon tuti darabnak itt külön is megmutatom a képét, hogy ha valaki találkozik vele, hát súgja meg neki, hogy nagyon, de nagyon az esetem.

 Forrás: Baby Bee Bags

 

6 komment

Címkék: kiegészítő táska szülő anya apa pelenkázás baba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr411281872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vkorsi 2009.08.03. 19:07:10

nálam a skip hop táskák kapják az első helyet :D én nagyon szerettem.

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.08.03. 20:23:01

@vkorsi: Ühüm, megnéztem, helyre darab, szó se róla, értem a dobogós helyet. De csak figyelj, tartogatok ám még holnapra olyan táskaügyi meglepetéseket, hogy megnyalod utána mind a tíz ujjadat :))))

vkorsi 2009.08.04. 10:47:41

táska ügyben könnyű levenni a lábamról :) :) :)

muzsika 2009.08.04. 14:37:53

Nekem meg pont nem jött be a Skip Hop, de ezt már Orsinak mondtam :) Van is egy eladó, nem kéri valaki? :)
Nah, de enm ezért ragadtam billentyűt. Nekem olyan pelustáska kéne, melynek valahogy szerves, ámde lecsatolható retikülrésze vagyon. Ami gyerek nélkül közlekedve is jól néz ki. Megőrülök, hogy ha a telefon-pénztárca, anyámkínja cuccaimat pakolásznom kell. Ha le tudnám a pelustáskáról cippzározni, amikor épp nincs szükségem az egész hóbelevancra, hát nagyon boldog lennék!

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.08.04. 14:44:46

@muzsika: Éééértem... szóval kívánságműsor. Na jó, tessen figyelni az adást ma este hat után, én szóltam...
Aztán utána nagyon érdekelne a muzsika hangja :)

muzsika 2009.08.04. 16:41:16

Izzzzgatottan várom ;)
süti beállítások módosítása