Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Színes óvodák

2009.09.07. 17:13 felhasznalo

Ovisként ugye az ember életének mindennapos része a délutáni alvás. Persze, a kölkök tiltakoznak ellene - de hát, miért is ne tennék -, ám akkor is szükségük van erre, ezt a tapasztalatok bizonyítják.

Egyszerre 20-25 gyereket elszállásolni egy csoportszoba területén nem egyszerű dolog, és általában az óvodák ezt a problémát egymáson tárolható, kisebb méretű ágyakkal orvosolja - jobbik esetben, mert hallottam már olyan oviról is, ahol a gyerekek egy sima, a földre tett matracon aludtak. A Müller Möbelwerkstatten ágyacskái alapvetően nem is különböznek sokban a sima óvodai ágyaktól, csak abban, hogy gyönyörű színekben pompáznak. És így talán a gyerekek is szívesebben fekszenek le, mikor végeztek az ebéddel.

Forrás: Müller Möbelwerksatten

3 komment

Címkék: design gyerek alvás praktikus óvoda ágy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr591355487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pamina 2009.09.08. 14:35:29

Elég hasonló ágyakat kaptak most ősszel nálunk az ovisok -az a baj vele, hogy nagyon alacsonyan fekszenek, szinte a földön. Vagyis nem baj, csak szokatlan :)

vagi 2009.09.08. 15:27:39

nálunk anno az óvodában még a klasszikus összecsukható tábori ágyak voltak, persze miniatürizálva - öcsém jól le is vágta az utolsó ujjpercét vele...úgyhogy ezek annál nem csak szebbek, de biztonságosabbak is.

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.09.09. 15:34:27

@Pamina: Ha nagyon alacsonyan fekszenek, azzal még nincsen baj, felfázni nem fognak, de legalább nem is esnek nagyot, ha netán lehengerednek róla, no meg, tárolni is egyszerűbb.

@vagi: jaj... ez elég rettenetesen hangzik.
süti beállítások módosítása