Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Rugalmas fürdetés

2009.09.11. 14:32 felhasznalo

Ti hol tároljátok-tároltátok a babakádat? Nálunk elég kicsi a lakás, a fürdő meg különösen, így csak a kád fölött, egy szögre akasztva nem volt - annyira - útban. Bár teregetés közben rendszeresen anyáztam, mert úgy az esetek 80 százalékában biztos, hogy döngve lezúgott a szögről, míg én a ruhákat próbáltam száradásra bírni.

Persze, amikor a lány kicsi volt, még nem volt olyan frankó kiskád, mint a Flexibath. Ami merev műanyagból készült, és mégis össze lehet hajtani, hogy a gyerek fürdetésén kívül ne legyen szem, no meg láb előtt. Attól sem kell félni, hogy vízzel tele majd egyszercsak összecsuklik a kezünkben: van neki szép kis leeresztő szelepe, nem kell feltétlen hurcibálni ide-oda.

 

Forrás: A Real Cool World

1 komment

Címkék: design praktikus baba fürdés fürdőszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr491355527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajnoca79 2009.09.13. 20:00:10

Sziasztok!

Sajnos a kádunkat le kellett cserélni zuhanyfülkére és a kicsi lány már megszokta, hogy pancsol a kádban. ... nagyon okos kis ötlet ez a flexi kád.
Érdekelne, hogy hol is lehet ezt beszerezni és mennyiért.

Köszönettel:
Bogyimami - bogyimami.blogspot.com
süti beállítások módosítása