Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Akaszd a gombára!

2009.10.01. 10:01 felhasznalo

Szeretem a pöttyös kalapú gombákat, no nem megenni, mert azért annyira nem vagyok hülye, hogy galócát pottyantsak a gyomromba, de amúgy igen. A gyereknek is ez volt a jele az oviban, pedig a vakszerencse alakította így. Most meg erre a fantasztikus gombaakasztóra akadtam pár perce, muszáj is gyorsan posztolnom, hogy mindenki megcsodálhassa. A tervező Masako Sato, köszönjük neki, hogy ezzel rukkolt elő a londoni Designersblock kiállításon!

 

Forrás: Masako Sato

4 komment

Címkék: design fogas rend tárolás gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr981415846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amadeus4 2009.10.01. 10:15:20

Milyen helyes! :) Épp ilyen gomba volt a jelem az oviban :)

ragdoll 2009.10.01. 12:59:18

Aranyos, csak én épp azt kifogásolom, hogy miért pont mindig a galóca jelenik meg mindenhol? A gyereknek persze, hogy tetszik, csak ugye élőben már nem olyan jó... Mesékben is mindig a pöttyös gomba van. Vagy épp az az üzenete, hogy "na EZT NEM szabad enni!"? :)

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.10.01. 13:26:57

@ragdoll: Szerintem csak azért, mert ez az egyik legjellegzetesebb és legszínesebb gombafaj.

T12554 2009.10.01. 14:59:27

"mert azért annyira nem vagyok hülye, hogy galócát pottyantsak a gyomromba"

Galócából többféle van, ezek közül ami halálosan mérgező az a gyilkos galóca, ami messziről sem hasonlít erre a gombára.
Ami viszont így néz ki az a légyölő galóca, amely ugyan mérgező, de nem halálos, néhány országban megfelelően előkészítve fogyasztják is.

utána lehet nézni és el lehet oszlatni a félelmeket......: gomba.extra.hu/
süti beállítások módosítása