Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Lökött dögök

2009.10.01. 18:05 Cyr

Jobb dolgom nem lévén, lökött zokniszerű jószágokat mutogatok most Nektek így, vacsoraidőben. Az első bandáról halvány lövetem sincs, miféle szerzetek lehetnek. Talán valami össznépi szemészeti szűrésre várnak, esetleg a zokniwoodstock rajongói tábor kemény magjáról készülhetett a pillanatkép.

A felismerhető műfajban viszont bagolyból rögtön kettő is akadt - Zaphodbb csak most, csak Neked -, a két megviselt kandúr pedig összesen egy farkat és két szemet tud felmutatni. Meg kell hagyni, nem vitték túlzásba, de legalább testvériesen osztoznak rajta.

Illusztris társaság, az egyszer biztos. Nagy összegű fogadásom van rá, hogy bármelyik simán befutó lehet oviba vivős-, vagy alvóskedvencnek.

 

 Forrás: Black Rabbit

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek gyerekszoba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr381417029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása