Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Robogóból hintaló

2009.10.22. 14:31 felhasznalo

Mit csinál az igazi Vespa rajongó, ha nagypapaként botra cseréli a robogás élményét, márcsak azért is, mert már a gép is megérett a nyugdíjazásra? Átörökíti fanatizmusát a fiatalabb nemzedékekre. A gyerekeire már valószínűleg menet közben átragasztotta, ámde ott a következő generáció, az unokák hada, akiket még lelkesen lehet fertőzni, nyomot hagyni rajtuk, mint a szűz havon.

Talán ennek köszönhető, hogy egy olasz nagypapa - sajnos, még az interneten sem maradt fenn a neve - saját robogójából készített hintalovat unokájának. A projekthez használt némi üvegszálas anyagot, fémet, fát és műbőrt - mert az ülés új huzatot érdemelt, hiszen azon látszódik a papa ajándékának és új gazdájának neve is: Diego.

Azért mázlista egy gyerek ez a kissrác, nem?

Forrás: Motoblog.it
 

1 komment

Címkék: kreativ jármű hinta idea fiú hintaló sk csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr231453191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása