Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Táskák - nem csak Halloweenre

2009.10.26. 18:11 Cyr

A Pottery Barn Kids már több körrel visszaköszönt nekünk itt a Gyerekszobán. Láthattunk tőlük jópofa kifogókat fürdéshez, megcsodálhattuk babakonyhájukat, melyet továbbra is fenntartással vagyok kénytelen kezelni, most pedig a Halloweenre ajánlott táskáikat mutatjuk meg Nektek.

Ezeket a szütyőket bevallom, nem csupán ott és akkor tudnám elképzelni a kölkök kezében. Ötletesek, jópofák, egy őszi gesztenye- és tobozvadászathoz - anya táskája helyett - például kifejezetten ajánlatosak. Na jó, a koponyás verzión azért tűnődnék pár röpke pillanataig, de mivel a skrupulusaimnak időnként még én is hajlandó vagyok altatót dúdolni, egye fene, jöhet az is, legfeljebb újra- és átértékelek.

Forrás: Pottery Barn Kids

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő gyerek lány halloween fiú pakolás csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr61475287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása