Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Édes élet függőágyban

2009.11.30. 10:32 felhasznalo

Szerintem nincs jobb dolog, mint amikor az ember fogja magát, beveti magát egy függőágyba egy jó könyvvel, egy pohár borral, és – ha a kertben van felszerelve az a függőágy – nézi a felhőket, meg a madarakat, olvasgat, fütyül a nagyvilágra, a politikára, a H1N1-re, meg a gondokra úgy általában. Legszívesebben egész évben a függőágyban élnék, ha lehetne onnan dolgoznék, sőt a gyereket is beköltöztetném, aztán lengve nevelkedne. A főzéssel ugyan lennének gondjaim, de lehet, hogy egy bográccsal megoldanám azt is.

Függőágyból sokfélét lehet kapni, erről bárki meggyőződhet, ha ellátogat az immáron hatéves, elképesztő választékot nyújtó Fuggoagy.hu oldalára. És persze nemcsak felnőtteknek való függőágyuk van, hanem gyerekeknek való is. Mert a gyerekeknek is kijár a kényeztető pihenés, arról nem is beszélve, hogy a függőágynak számtalan remek hatása van a kicsikre.

A babafüggőágyakban a kisbabák már akár újszülött kortól himbálózhatnak, és ennek a gerincük és idegrendszerük is majd hálás köszönetet mond. Mert a függőágyban a lehető legjobb alátámasztást kapja a pici gerince – akárcsak egy hordozókendőben -, az állandó mozgás pedig folyamatosan és jótékonyan ingerli az idegeket, így a kicsi mozgása látványosan jobban fejlődik majd a kortársainál. Arról nem is beszélve, hogy a függőágy himbálózása a méhben átéltekre emlékezteti őket, így a legnyűgösebb baba is sokkal gyorsabban megnyugszik, ha egy nyugágyban ringatják. Mit nem adtam volna egy ilyen lehetőségért a legdurvább hasfájós korszakban!

De a nagyobb gyerekeknek is csak jót tehet egy függőágy – vagy függőszék. Lehet benne bolondozni, játszani, olvasni, tanulni és jókat aludni. Kisebb gyerekszobákba pedig azért ideális egy függőszék, mert nemcsak kevés helyet foglal, és bármikor elpakolható, de ha használatban van, akkor is hasznosítható az alatta lévő tér.

És egyébként is, ha tehetném, én bizony kötelezővé tenném minden családnak a függőágyat. Mert nemcsak kertben lehet használni, hanem akár a lakásban vagy az erkélyen is, és nem hiszem, hogy lenne annál jobb kapcsolatépítő dolog, mint együtt henyélni összebújva, beszélgetni, vagy játszani közvetlen testközelben, ebéd után pedig együtt emészteni csendesen a gyerekekkel.

A Fuggoagy.hu oldalán a kisbabáknak, a gyerekeknek, a felnőtteknek és a családoknak is találhattok megfelelő függőágyat és függőszéket. Elképesztő színek és méretek, számtalan anyag és szövési technika, Mexikóból, Kolumbiából, Ecuadorból, Brazíliából, Venezuelából és Indonéziából, szerintem nem is létezik olyan függőágy, ami itt ne lenne megtalálható. Ráadásul így, Karácsony előtt az árakat is levitték, mert mi lenne jobb karácsonyi ajándék egy kis pihenésnél, lazulásnál, egy szeletnyi nyárnál egész évre.

A függőágyak mellett még találunk náluk babahordozókat – kendőt és erszényt, bármelyik babás családnak remek ajándék lehet -, és laptop-tartókat, amivel aztán tényleg megoldható a munka akár ejtőzés közben is.

És aki esetleg budapesti, az személyesen is ellátogathat a Fuggoagy.hu boltjába, ahol élesben is kipróbálhatja, milyen jó belevetni magunkat, milyen jó, ahogy körénk simul. De korán menjen, hogy zárásig biztos kikeljen belőle!

Fuggoagy.hu

Függőágybolt: 1117 Budapest, Fehérvári út 31.

Nyitva hétköznap 11-19 óráig

Telefon: 06-30/ 992-8600

Online megrendelés: http://fuggoagy.hu

3 komment

Címkék: játék üzlet gyerek szülő anya apa alvás bemutató praktikus baba kreativ kert fotel ágy textil gyerekszoba függőágy függőszék

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr441561995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aáb · http://azsiaport.hu 2009.12.07. 14:13:48

ez sem semmi, az év honlapja nálam: fuggoagybolt.hu

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.12.07. 14:20:15

@aáb: az utolsó képre kattintva pont ide jutsz! Már itthon vagy?

aáb · http://azsiaport.hu 2009.12.08. 16:35:50

Ja, nem vettem észre :) itthon.
süti beállítások módosítása