Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Karácsonyi üzenet

2009.12.24. 13:45 felhasznalo

Békés, nyugodt Karácsonyt kívánunk minden kedves Olvasónknak! Köszönjük az egész éves figyelmet, aktivitást, az ötleteket és alkotásokat, és a kedves leveleket. Mi most elköszönünk pár napra, hiszen ez az időszak a családé, de Karácsony után napi egy poszttal azért igyekszünk jelentkezni.

Most már tegyétek le a porszívót, a felmosófát, rogyjatok le a kanapéra, ebédre elég a virsli is, játsszatok valamit a gyerekkel, aludjatok egy jót délután, aztán komótosan essetek neki az estének!

Mi pedig ezzel az örökbecsű karácsonyi dallal búcsúznánk Justin Timberlake-kel - akit egyébként annyira nem komálunk, de el kell ismernünk, ezzel most nagyot alkotott. Bár tavaly kissé keményebbre vettük a figurát, idén most ezt a dallamosabb nótát választottuk tőle. Az üzenete pedig egyértelmű: a boldogsághoz nem kellenek nagy ajándékok, sokszor az APRÓ és természetes dolgok szerzik a legnagyobb örömet! 

2 komment

Címkék: üzenet hellókarácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr1001620465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.12.24. 16:14:59

Kedves Blogerinák!

Kívánok Mindannyiótoknak csendes, szép, örömteli ünnepet! Köszönjük az egész évnyi szépséget, ötletet, munkát, az élményeket, hogy Apával még mindig az esti 'Láttad????' élményben részesítetek bennünket :)
A linkelt klipp az egyik kedvence, épp tegnap néztük :-D
Békességes ünnepeket!
Hajnalom

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.12.28. 20:35:26

@Hajnalom: Igyekszünk továbbra is napi kibeszélnivalót szolgáltatni Nektek.:)

Hasonló jókat Nektek is.:)
süti beállítások módosítása