Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Bútor az erdőből

2009.12.30. 14:12 Cyr

Mennyire egyszerű - és mégis különlegesen elegáns! Göcsörtös fadarabok, mintha csak a közeli erdőszélről, műanyag asztallappal kombinálva. Bár érzésem szerint ezek a fásszárú bútorok nem a "nyúzzuk együtt háromra" kategória jeles képviselői, ráadásul puha fehér - természetesen az állatvédelem jegyében mű - szőrméért könyörög valamennyi husángláb maga alá. Azonban egy hófehér csipkecsodaországban élő hercegnő szobájába tökéletes választás lehet valamennyi, bárki beláthatja.

A szülők pedig, hacsak nem Rochildék, anyagi csődöt jelenthetnek egy teljes berendezéstől, a barátnők meg sárgulnak. Egyértelmű. No, kinek ne érné meg beruházni?

 

Forrás: Bleu Nature

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek asztal szék gyerekszoba kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr871604770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása