Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ilyen volt - milyen lett?

2010.01.18. 09:46 zaphodbb

A címben írt "ilyen volt-(m)ilyen lett?" frázist leginkább mellfelvarrásos reklámokban olvashatja az ember lánya, esetleg fogyi tablettákról készült álinterjúk illusztrációjaként találkozhatunk vele, de most nem erről lesz szó természetesen.

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de az én oldalamat rettenetesen fúrja, hogy milyen felnőttek lesznek a gyerekeimből. Most nem csak arra gondolok, hogy emberként milyenek lesznek, hanem külsőre is. Hosszú lesz a hajuk? Lesz tetoválásuk? Milyen magasak és szélesek lesznek? Mennyire változik meg az arcuk, vajon felismerhető lesz a mostani gyerekkori énjük a vonásaikban? Mekkora lábuk lesz? És a kérdések sorát még hosszan folytathatnám.

Mindezt most az alant látható képsorozat juttatta eszembe, amiben családtagok régi fotók alapján újra, ugyanúgy a fényképezőgép elé álltak, csak épp "pár" évvel később.

Szerencsére magyar fotósok is szórakoznak ilyesmikkel, így két kedves  ismerősömtől/-ről, kelemenbanditól és SzuperAputól - köszi neki a linket - is álljon itt kép, amivel buzdítanék minden késztetést érző anyukát és apukát, hogy túrják fel nagyinál a fényképes fiókot, álljanak pózba és fotózzák le magukat, majd küldjék el nekünk a fotókat, mi pedig kitesszük szívesen, mert vicces és jó nézegetni ezeket a képeket.

Forrás: Smile Panic

9 komment

Címkék: gyerek szülő anya apa pályázat művészet kreativ idea

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr641677415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pénzpedagógus · http://www.eznemjatek.com 2010.01.18. 12:18:50

Ez teccik! Így, két c-vel! Tényleg nagyon vicces, csak az a baj, hogy kb. jó 20 évet kell várni a hatásra...:)

Ettől függetlenül nagy ötlet! ha egyszer lesznek unokáim, nekik meg fogom csinálni, hadd vihogjanak kedvükre a nagyin, meg a szüleiken!

Üdv:

:) Csilla :)

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.01.18. 12:50:21

Fedor írta: @Süni: Azt hiszem keresek egy képet, amin az anyám az ölében tart, és megkérem őt, hogy csináljuk meg újra :-)

booooocs, véletlenül moderáltam ki, rossz linkre kattintottam az értesítő levélben, bocsbocsbocs, gyorsan akartam írni, hogy maximálisan támogatjuk szerkesztőségileg az ötletet és tessék megvalósítani és küldeni képet:)

szuperapu · http://szuperapu.blog.hu/ 2010.01.18. 12:55:46

Én lehet hogy ráfekszem a projektre. Van egypár nyálcsorgatós kép rólam... :)

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.01.18. 13:00:36

@szuperapu: Azokat előszeretettel pakoljuk fel, vissza ne fogd magad.:)

Szőlő 2010.01.18. 13:58:15

Ez nagyon vicces! :D

Az alapötletet kiviteleztem pár éve, van egy kedvenc képem Anyuról menyasszonyként, és készült rólam is egy nagyon hasonló az én esküvőmön. :)

Lehet rábeszélem rocksztárbátyámat egy kis közös pózolásra. :D

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.01.18. 14:08:33

@Szőlő: rocksztárbáty? Ezt úgysem úszod meg ilyen homályos célozgatásokkal... Elő a farbával!

mamazon · http://blog.mamazon.hu/ 2010.01.18. 21:49:51

Ez tényleg nagyon vicces, köszi!

Szőlő 2010.01.19. 08:24:18

@felhasznalo: Ja, nem kell sememlyik magyar celebre gondolni, bár a "szakma" egy bizonyos rétegében eléggé ismert.

www.joystix.hu/joomla/

Csak én mondom mindig azt hogy rocksztár, nekem az. :)
süti beállítások módosítása