Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Jégkunyhót az IKEA-ból

2010.01.21. 09:56 felhasznalo

Itt már megint esik a hó - egyébként ezen a télen igazán nem panaszkodhatunk csapadékügyben -, ráadásul az a fajta, amit muszáj közelebbről megszemlélni pelyhenként, mert csodaszép formákat láthat az ember. És ha már esik, nincs az a gyerek, akit le lehetne ilyenkor beszélni egy kis hógolyózásról, hóemberépítésről. Szerencsére. De hóból mást is lehet építeni.

Az IKEA Hacker oldalán találtam ezt a jégkunyhót, amit egy lelkes apuka épített a még lelkesebben segítő gyerekeinek. Saját bevallása szerint ugyan kissé időigényes dologba vágta a fejszéjét, és sajnos, nem is tart túl sokáig - időjárástól függően persze -, de a gyerekek öröme miatt megérte.

És hogy mi köze a dolognak az IKEÁhoz? Csupán az, hogy apuka a gyerekek TROFAST tárolójának egyik dobozát használta a hótégla-készítéshez. Ha a kölkök is beszállnak, lehet, hogy gyorsabban is megvan az a kunyhó - vagy nem. Jó fagyoskodást mindenkinek!

Forrás: IKEA Hacker

6 komment

Címkék: játék gyerek szülő apa ikea kert idea játszóház sk kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr341679574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szőlő 2010.01.21. 11:30:34

Azigen, a modern eszkimóapu. :) Nagyon ötletes!!!! A lányom tuti imádná, kár hogy a Blahára nehéz lenne egy ilyet felhúzni. :D

Emene 2010.01.21. 13:25:19

Nagyon klassz ötlet, remélem lesz még alkalmunk kipróbálni... :)

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2010.01.21. 17:14:50

Ugyan, Szőlő, még az is lehet, hogy segítenének a járókelők :D De nem valami egészségbarát ötlet, az tuti...
(Amúgy meg, hogy ideszoktatok, csajok :))

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.01.21. 19:22:55

@Szőlő: Szerintem meg poén. Legalább annyira jó érzést keltene az emberekben, mint a BKV-pótló a sztrájk alatt.

@lunanyuszi: az ideszokásnak mi nagyon örülünk. Szoktassatok másokat is ide, nyugodt lélekkel.:)))

Szőlő 2010.01.22. 13:11:19

A járókelők nem annyira érdekelnének, a jómúltkor a bazinagy hóban is építettünk hóembert az autóra :D Sokkal inkább azért mondtam hogy nem lehet, mert mindent azonnal felsóznak.... Pedig van egy képem amikor akkkkkora tökigérő volt délután, hogy tiszta fehér volt az egész körút Blahástól és Boszkolóstól, hű de szép volt! :)

Luna, jessz, az adventi naptáras linkajánlód után történt egész konkrétan. :D
süti beállítások módosítása