Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Életre kelt firkák

2010.02.26. 14:42 zaphodbb

A csajokon kitört már jó ideje a rajzolási láz, persze érdekesebbnél-érdekesebb alkotások születnek. Legtöbbször inkább kortárs művészeti remeknek mondanám őket, mint ténylegesen embernek, cicának, póninak vagy aminek eredetileg indultak. De tény, hogy tündériek ezek a firkálmányok, legalábbis az én anyai szememet mindenképpen gyönyörködtetik.

Ilyen gyerekfirkák ihlették a Animaldolls készítőit, akik lehozták a papírról a gyerekrajzokat, megelevenítették őket és így már ölelhető formában is a kölkök mellett lehetnek. Abszolút kedvenc az oroszlán, olyat én magamnak szeretnék leginkább.

Hasonló ötletnek köszönhetően láthattunk már szülőkről készült textilbabákat, székeket és ékszereket is, érdemes azokat is megnézegetni.

Forrás: Animaldolls

2 komment

Címkék: játék gyerek művészet textil csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr231790593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

krisztallit73 2010.02.26. 17:08:32

Nem akarok túl szkeptikusnak tűnni, de szerintem ezek felnőtt rajzok gyerekfirka stílusban. Persze attól még rendben van.

miss Scotty (törölt) · http://avarazsollo.blog.hu 2010.02.27. 11:21:45

@krisztallit73: Hidd el, vannak gyerekek, akik ilyen stílusban rajzolnak ;) Pl. a barátnőm kislánya avarazsollo.blog.hu/2009/05/07/adni_jo_3
süti beállítások módosítása