Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Nemzeti Bagolynap

2010.03.23. 17:24 Cyr

Nincs menekvés, bárhogy is reménykedtetek, úgy döntöttünk, hogy estére Zaphodbb kollegina tiszteletére teljesen elbaglyosodunk.

Az első két, házilag készült, öregecske bagolypár természetesen nem az ünnepelt korára hivatott célozni, mely kétségkívül módfelett zsenge, csupán a hatásos felvezetést szolgálja, igaz, csoszogva.

Annyira persze már egészen biztosan nem bébikorú a lelkem,  hogy ezekkel a bagolyfüggőkkel is alhatna saját kis rácsos ágyában. Bár, ki tudja?

Ezeket a fából készült, festett polcokat viszont bátran elfogadhatná, aprócskák ugyan, de egy pezsgős - na, jó, boros - pohár simán elférne rajtuk. Most, hogy így jobban megnézem, akár kettő is. Kétszer kettő.

Ismét kónya bagoly következik, csak most, csak Zaphodbbnak, persze ennyi pohár bor után ez nem is csoda. És a pezsgőt még csak nem is számoltam.

Képet a gyerekszobába különkiadásunkban pedig nem is képet, óriás posztert nyújtunk át neki, egy bagoly ez voltaképp, csak messziről háromnak látszik.

A szülinapos gyerekkori fotóját csodálhatjátok meg következő képünkön, hiába, már a cumiját is bagoly rögzítette a szerkójához.

Korán kezdhette, ez tény, láthatóan azóta sem szállt le a baglyokról, persze, biztosan kényelmes ülése eshetett rajtuk. Zaphodbb, mondd, a csőrük időnként nem szúr?

Végül pedig egy házi készítésű bagolytortával kívánunk neki valamennyien még legalább 150 ilyen boldogot, ha nem jobbat, virtuálisan pedig fület is cibálunk. Ha pedig cukrászkodni támadna kedve*, az itt található recept alapján el is készítheti ezt a tortát. Felhasznalo bloggerinával szívesen megesszük, aggodalomra semmi ok. 

*Csak támadjon, de izibe'!

Források: Etsy, Amazon, Zazzle, Babycenter, Parenting

6 komment

Címkék: ünnep

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr621861002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.03.23. 22:37:44

most már teljesen biztos vagok benne, hogy őrültek vagytok:))

Masni__ 2010.03.23. 22:46:15

Boldog születésnapot! Ez tényleg jó bejegyzés lett, jó Nektek így együtt! :-)

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.03.24. 17:09:20

@zaphodbb: Nem vagyunk őrültek, csak kicsit mi is bagolyóztunk :)
süti beállítások módosítása