Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

BRÉKING – A gyerek szerint a világ

2010.04.16. 18:45 felhasznalo

Tudjuk, hogy ők másképp látják a világot. Emlékszünk még mi is saját gyerekkorunkból, de elfelejteni már csak a gyerekeink miatt sem tudnánk: ott van minden rajzukon, minden kérdésükben és mondatukban, még a mozdulataikban is. Ám hogy mennyire másképp, és hogy mennyire sokféleképpen, az ritkán derül ki számunkra.

Ezért mostani nyereményjátékunknak ez lesz a témája, a HungaryCard jóvoltából.

A HungaryCard-dal elképesztő mennyiségű kedvezményt vehet igénybe a család, ha nyaralni, kirándulni indultok, és számtalan egyéb programon is olcsóbban vehettek részt: például az Állatkertben, a Cirkuszban vagy a Vidámparkban is használhatjátok. Olcsóbban úszhatjátok meg a szállást és a múzeumok látogatását is országszerte.

A BalatonCard kedvezményei pedig speciálisan a Balaton régiójában - sőt, mára már túl is nőtte azt, így Veszprémben, Marcaliban és Zalaegerszegen is - érvényesíthetők számtalan helyen: éttermekben, szálláshelyeken, sportlétesítményekben, múzeumokban és fürdőhelyeken.

És hogy mit kell tennetek, ha pályázni szeretnétek? Nektek, szülőknek csak annyit, hogy felnyaláboljátok a családot, és kimozdultok a négy fal közül. Mehettek az Állatkertbe, a Vadasparkba, vagy valamelyik botanikus kertbe, erdőbe, tó mellé, városlátogatásra, a lényeg, hogy együtt legyetek.

Ezután már csak annyit kell tennetek, hogy a gyerek kezébe adjátok a fényképezőgépet. Mert bármennyire hihetetlen, már egy kétéves gyerek is képes fotózni - csak legyetek mellette, mi is úgy csináltuk anno -, a fényképen pedig ott van a pontos lenyomata annak, ő mit tart fontosnak, érdekesnek. A fotókon lehet ember, állat, növény, táj, épület, egészben, részben, közelről-távolról, ezt bízzátok a gyerekre.

Ha elkészült a nagy mű, kicsinyítsétek le (a mérete szélességben maximum 485 pixel legyen) és küldjétek el nekünk 2010. május 17-én éjfélig "A gyerek szerint a világ" tárggyal. A levélbe írjátok bele a gyerek korát, hol készült a kép, mit ábrázol, és persze a címeteket. Ha pedig a gyereket is hajlandóak vagytok meginterjúvolni, miért úgy és miért azt fényképezett, annak külön örülünk.

A képeket ezután fel fogjuk tenni, és Olvasóink szavazhatnak majd rájuk május 31-ig. És az első három legtöbb szavazatot kapó viheti a díjakat. Ezek pedig a következők lesznek:

  • I.-II. helyezett: 1 db BalatonCard és 1 db HungaryCard, illetve a Múltidéző szálláshelyek  című kiadvány, amely a magyar kastélyszállók katalógusa
  • III. helyezett: 1 db HungaryCard és a Múltidéző szálláshelyek című kiadvány

Fontos: A fentiek értelmében szülő által készített képet nem fogadunk el, csakis önállóan, a gyerek szemével-kezével, fantáziájával készített alkotást. Megkérünk mindenkit, hogy Photoshop vagy bármilyen más grafikai programmal ne nyúljatok bele a képekbe.

8 komment

Címkék: gyerek szülő anya apa pályázat művészet nyeremény üzenet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr981927271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krizzta · http://krizzta.blog.hu/ 2010.04.17. 06:25:01

csak Magyarországon készült gyerek-képet fogadtok el?

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.04.17. 21:08:57

@Krizzta: Nem, jöhetnek a külföldön készültek is.

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2010.04.18. 11:07:16

Hát ez valami szuper játék... Itt majd láthatjuk a képeket meg a mesét hozzá?

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.04.18. 14:20:32

@lunanyuszi: Bezony.:) Már nagyon kíváncsian várjuk a pályaműveket.:)

mercem 2010.05.05. 08:24:03

két gyerekem képes már fotózni, viszont a nagyobb nagyon és sokat is mászkálunk, így elég sok fotót készített már, válasszak ki egyet, vagy többet is lehet??

Szinte mindnek története van. Most a 3 éves kék nem felejtős virág sztorija a kedvenc.

Lehet olyan is, ahol osztálykiránduláson voltak, de nála volt a kép vagy csak ahol családilag voltunk együtt??

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.05.05. 16:55:33

@mercem: elsősorban olyan képeket várnánk, amiket kifejezetten mostanság, a játékra gondolva készültek. Persze, lehet több fotót is küldeni.

De ahogy a kiírásban is leírtuk, olyan fotókat szeretnénk kapni, amik családi kiránduláson, kimozduláson készültek.:)

mercem 2010.05.05. 19:35:23

ok, már küldtem is a tényleg erre készült képeinket, ha még megyünk és megyünk és nem felejtjük el és a fotógép is nálunk lesz, akkor még lehet hozok alkotásokat, addig is minden jót és sok képet!!! Mert akkor sokan kimozdulnak!!!

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.05.05. 19:36:44

@mercem: megkaptam, válaszoltam - az egyik említett kép lemaradt. És igen, minél több fotót, minél több kimozduló családot.:)
süti beállítások módosítása