Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Funkció felülírva

2010.05.17. 18:50 Cyr

A 10 Grain Studio különös asztalt, akarom mondani, játszóhelyet alkotott, melyben a fő szerepet, messze felülírva az eredeti funkciót, természetesen a design kapta. Szülő-ésszel persze nyilvánvalóan nem érhetem fel, mennyi lehetőség rejlik a játékra ezen a nem mindennapi bútordarabon. Ám mivel gyerekeknek készült, márpedig az ő fantáziájuk határtalan, ez talán nem is olyan nagy probléma. Emeletes parkolóháznak, vagy babaháznak persze bízvást elmegy, rajzolni rajta azonban kizárólag mellékucorodva lehetséges.

No, nem mintha ez zavarná a célközönséget, mert ha csupán a sajátjaimból indulok ki,  akkor elmondhatom, ők igazából a széket is csak elvétve használják rendeltetésszerűen.  Nagyjából akkor, méghozzá kereken öt percig, amikor szóvá teszem, hogy nem igazán arra szolgál, hogy azon felkapaszkodva foglaljunk helyet az asztal közepén. Úgyhogy fenntartásaim tényleg csupán csökönyös felnőtt-korlátaimból adódnak.

A kollekció itt bemutatott, különleges darabja egy színes, majmos kivitel, tervezője Paul Frank - nagy kedvencünk -, akinek bukósisakjait már bemutattuk Nektek itt, a Gyerekszobán.

A díszítő elemként használt majompofák egyébként bizonyára nem ismeretlenek számotokra. Hovatovább refrénként használják a gyerekruha-divatban, pólókon, nadrágokon, sőt, akár alsóneműkön is szembe vigyoroghatnak velünk unos-untalan, hatalmas tátott szájukkal, melybe mintha valaki kitolásból egy lapos tányért tett volna, hogy erre a formára gyógyuljanak rá.

Forrás: 10 Grain Studio

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő gyerek asztal gyerekszoba kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr571998573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása