Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mérleg terheseknek

2010.06.16. 09:25 felhasznalo

Ahogy kerekedik a pocak, az ember lánya egyre kevésbé szívesen áll rá a mérlegre. Érthető ez, hiszen anélkül is, hogy a súlyunk nagyon sokat változna - ki az a szerencsés, aki ezt megúszta -, a hasméret miatt előbb-utóbb mindenképp kisbálnának, vízilónak vagy elefántnak érzi magát a kismama.

És akkor arról a sokkról még nem is beszéltünk, amit a mérleg nyelvének egyre feljebb kúszása okoz. Már megint egy plusz kiló, anyád! Mi lesz így a szülés után?

Wendy Gold mérlege, amelyet az "Art de toillette" sorozat részeként tervezett, azoknak a kismamáknak ajánlott, akik struccként homokba dugnák a fejüket inkább. Mint én. Ezen a mérlegen nem számokat láthatunk ugyanis, csak egyre terebélyesebb pocakos női sziluettet egy lenge nyári ruhában. A legvégén pedig egy baba képén akad ki a mérleg. Máris jobb érzés, ugye?

 

Forrás: Wendy Gold

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő anya kismama fürdőszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr52085316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása