Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A tanuló leghűségesebb barátja

2010.07.06. 09:42 felhasznalo

Ha az emberé a kutya, akkor a tanuló legjobb barátja az íróasztali lámpája és a ceruzatartója. És ha ez a két funkció egybe van gyúrva, az már csak külön praktikus lehet, nem igaz?

Az pedig, hogy mindezt a tervező, David Zhang egy kutya formájában gondolta újra, igazán kedves, nem? Igaz, csak nagyobb gyerek íróasztalára tenném oda - de neki mindenképp, hátha szívesebben ül le a leckéje mellé -, már csak azért is, mert a kutya nem kutyaformában jön: egy kis kézügyesség meg egy használati utasítás segítségével, nem kutyafuttában, de azért nem is csigalassúsággal szerelheti össze leendő gazdája. Azért a foglalattal és a drótok bekötésével inkább apjuk bajlódjon, ne a gyerek!

Forrás: GeekCook

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő gyerek lámpa praktikus tárolás gyerekszoba íróasztal sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr462132218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása