Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ó, azok a '80-as évek!

2010.08.11. 17:24 zaphodbb

Emlékeztek gyerekkorunk iskolatáskáira? A '80-as évek csodálatos kockatáskái máig verhetetlenek a szememben, nem csak csúnyák de kényelmetlenek is voltak. Persze ez nem igaz teljesen, csúnya nem mindegyik volt, csak nekem jutott olyan, amit nagyon nem szerettem. 

Most, hogy közeleg az iskolakezdés, el kell gondolkodni, milyen iskolatáskát is vegyünk a kisiskolásoknak. Ezzel majd külön Ötletparádéban is foglalkozunk, most ebben a posztban inkább csak a designt veszem célba ezekkel a retro táskákkal. Mert emlékeket ébresztenek, a régi szép - vagy nem is annyira szép, de réginek régi - időkről.

A Miniseri táskáinak erőssége egyértelműen a mintákban rejlik, maga az alak mit sem változott 1980 óta, ami a Tisza cipőhöz pont illik is. Én tuti az angolzászlósat választanám, Borcsa lányom pedig biztos a full rózsaszínt. Ti melyiket?

Forrás: Miniseri

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek iskola

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr842200529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása