Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szó szerint hajkefe

2010.09.29. 16:29 zaphodbb

Akinek legalább egy lánya van, ráadásul hosszúhajú, az jól ismeri a reggeli hisztiket a fésülködés közben. Felénk legalábbis az úgy kezdődik, hogy "anyaaaa, húúúúúz!", amikor még a hajkefe a kezemben sincs szinte. Aztán, amikor tényleg fésülöm őket, akkor drámai hanghatásokkal kísérve, rendkívül látványosan szenvednek és másodpercente megkérdezik, hogy "mikor lesz már kész?".

Agustina Woodgate hajkeféivel ilyen problémáink nem lennének, az egyszer biztos. Eleve fésülködésre alkalmatlanok, mivel sörtéik nincsenek, azaz vannak, csak nem túl célravezetőek, mivel igazi hajból vannak. De legalább tuti nem húzzák senkinek a haját.

Forrás: Agustina Woodgate 

Szólj hozzá!

Címkék: művészet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr202331958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása