Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mini menóra

2010.11.25. 08:11 szuperapu

Közeleg a karácsony, de a Hanuka még inkább - idén december 5-én köszönt ránk a nyolcnapos ünnep. Ami a zsidó vallásban a fény ünnepe, és ennek megfelelően, egyik legfontosabb kelléke a menóra.

Természetesen a kilencágú gyertyatartó sem kerülhette el a modern idők modern formatervezőinek kreatív átértelmezéseit. Így születhetett meg például az alábbi Hanukit névre hallgató minimalista, és méretében is mini menóra.

Sokáig ugyan nem világít, és gyerekek kezébe nem való, de elfér a zsebben és bárhol, bármikor ünnepi pillanatokat varázsolhatunk vele, megidézhetjük a hős makabeusok emlékét.

Forrás: Red Dish Studio

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő ünnep minimalista dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr352461429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása