Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

BRÉKING - Közkívánatra hosszabbítunk!

2010.12.15. 16:10 felhasznalo

Bár ma éjfélkor járna le karácsonyi nyereményjátékunk, az "Alkoss, te Olvasó" határideje - és bár jól leírtam, hogy milyen szőrösszívűek vagyunk e tekintetben, haha -, jó hírem van azoknak, akik még nem készültek el: határidőt hosszabbítunk!

Történt ugyanis, hogy többen jelezték felénk az eredetileg kiírt határidő karcsú mivoltát, amit azért vettünk ennyire szorosra, hogy a nyertesek még a karácsonyfa alá tehessék majd az ajándékainkat. Facebook csoportunk rajongói viszont megszavazták: legyen határidő-módosítás! És mi meghajlunk az Olvasók akarata előtt.

Ezért ezúton kihirdetjük, hogy az "Alkoss, te Olvasó" pályázat új határideje: 2011. január 3., hétfő, éjfél. Így ott lesz a teljes téliszünet az alkotásra, és netán a gyerekeket is bevonhatjátok a dologba - hacsak nem pont neki készítenétek valami meglepetést.

Ez viszont azzal a hátulütővel jár, hogy az ajándékok egészen biztosan nem érnek el a nyertesekhez Szentestéig. De sebaj, talán januárban sem fog ártani, ha még egy Karácsonyt tartunk. Csak, hogy jól kezdődjön az újév.

A játék minden további kritériuma változatlan maradt, erről részletesen itt olvashattok. Jó alkotást mindenkinek!

1 komment

Címkék: gyerek ünnep szülő anya apa pályázat nyeremény üzenet öko hellókarácsony sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr802517360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.01.24. 14:21:10

Sziasztok!

Azt látom - hogy rajtam kívül -, mindenki türelmes és nyugalmas, és senki se kérdez semmit és senkit... Feladom, nem bíííírom tovább! :-D
Áruljátok el: mikor lesz a karácsonyi nyereményjáték eredményhirdetése? És mikor lesznek láthatóak a beérkezett pályamunkák???
Felcsigáztatok, h. csak kapkodjátok a fejeteket, milyen klassz dolgokat alkotnak az olvasók, én pedig csak reménykedve várom, h. megleshetem kinek milyen ihlete született a megadott alapanyagokból/-tól!
Nyilatkozzatok!
Kérlekkérlekkérlek!!!
süti beállítások módosítása