Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Karácsonyi kivilág

2010.12.23. 16:30 zaphodbb

Hogy mi a baj a házak kivilágos kivilágításával? Semmi az égvilágon. Attól függetlenül, hogy felénk ez nem annyira elterjedt még, mint a Nagy Amerikában,  én nem vagyok ellene. Akár még szemet-gyönyörködtető is lehet, ha ízlésesen és kellő mértékkel van feldíszítve az a ház, sőt, ha lenne házam, tán még én is megpróbálkoznék valami jópofa designnal.

A gond itt is azzal van - mint sokszor a gyerekszobák berendezésénél is -, ha túl sok és túl csicsa az a házdekor. Amikor a télapótól kezdve, a rénszarvason keresztül a hóemberig mindent ráaggatnak arra a szerencsétlen házra, hogy a végén egy nagy kupac világítós káosz lesz belőle.

Bár apukám mindig mondogatta, hogy a Karácsony a csicsáról kell szóljon, én mégis abszurdisztánba sorolom az alant látható házakat, természetesen az elrettentő példákat hozva el, a hogyan-ne-díszítsünk-házat kategóriában. Az utolsó fényképen lévő házdekort pedig a minden-idők-legantikreatívabb címet nyerte el, esetleg nevezhetjük minimál stílusúnak is, kis jóindulattal.

Mindemellett apukámnak ajánlom ezt a posztot: íme az igazi karácsonyi csicsahalmaz. Biztos jókat mosolyogna rajta.

Forrás: Flickr.com és Bits&Pieces

Szólj hozzá!

Címkék: ünnep fény lámpa abszurdisztán hellókarácsony dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr742532257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása