Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

BRÉKING - Még éjfélig van idő!

2011.01.03. 20:53 felhasznalo

Először is: BUÉK mindenkinek! Reméljük, szépen, nyugodtan teltek az Ünnepek, volt nagy öröm Karácsonykor, és nagy fogadkozások - persze, őszinte elhatározással - Szilveszter éjszakáján. Ahogy észrevehettétek, mi sem nagyon aktívkodtunk - speciel nálunk végig beteg volt a gyerek, remek volt -, helyette pihengettünk, erőt gyűjtöttünk, hogy 2011-ben is sok jó poszttal szórakoztathassunk Benneteket!

De ami a mai napot illeti: karácsonyi nyereményjátékunk néhány óra múlva - egész pontosan ma éjfélkor - lezárul, addig még várjuk a pályaműveket erre a mélcímre. Utána pontozunk, ez, ismerve a mostani tempónkat eltart pár napig, úgyhogy egy kis türelmet kérünk...

Amit pedig megígérünk mi is, szerkesztőségileg: idén is lesz mit olvasnotok, és persze, lesz majd néminemű változás is, amiről bővebben később számolunk be. És naná, hogy idén is többször lesz majd nyereményjáték, például még januárban is, merthogy nemsokára háromévesek leszünk. Addig is, és persze utána is, maradjatok Velünk!

5 komment

Címkék: pályázat nyeremény üzenet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr302558349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tababett 2011.01.03. 23:21:49

Jaj! Majdnem lemaradtam a határidőről! Annyira 15-e volt a fejemben, hogy azt hittem, jan. 15. a határidő!
De az utolsó pillanatban elküldtem, remélem megkapjátok!
Köszi a játékot és boldog új évet nektek!

vacskamati 2011.01.24. 14:48:11

Sziasztok!

Végül lett ennek a játéknak eredményhirdetése, csak én nem találtam meg ? :(

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2011.01.31. 21:13:16

@Csitri: kisvártatva :) Már gőzerővel készül, felhasznalo kezei alatt izzik a billentyűzet.
süti beállítások módosítása