Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Vintage mindenhol

2011.01.04. 09:52 szuperapu

A brazil születésű, de San Franciscoban dolgozó illusztrátor, Lorena Siminovich által alapított és üzemeltetett Petit Collage a gyerekszoba dekoráció legteljesebb palettáját nyújtja. A kézzel készült kollázsokkal dolgozó művésznő  eredetileg könyvillusztrátorként kereste a mindennapi betevőt, aztán egy hirtelen jött gondolattól vezérelve falemezekre nyomtatta kedvenc motívumainak reprodukcióit.

És ezután már nem volt megállás! Most már vannak papír poszterek, vászonra nyomtatott képek, falmatricák, bambuszból metszett, szépen cizellált mobil játékok, és tükrök. Ezekkel játszva adhatunk a porontyunk szobájának barátságos vintage stílust. Sőt, az eddig elkészült mintegy 16 könyvét és különböző kirakós játékokat is meg lehet vásárolni. Csakhogy a használati tárgyakkal teljesebb legyen a kép.

Forrás: Petit Collage

Szólj hozzá!

Címkék: design kép művészet dekor falmatrica

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr732555901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása