Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Babzsák hegyek

2011.01.12. 12:07 szuperapu

A svéd Little Red Stuga már-már visszajáró vendég itt a blogon, de mit van mit tenni, ha egyszer fantasztikus ötleteik vannak, amiket ráadásul tetszetős módon öntenek formába. Most például a világ talán legnépszerűbb és legfunkcionálisabb bútordarabját gondolták tovább, a babzsákot.

Különböző méretű hegycsúcsokat álmodtak bele a zsákokba, amikre aztán a hegycsúcsok nevét és magasságát is rányomtatatták, erősítve ezzel a pedagógiai vonalat. Hogy a játék se maradjon ki a történetből, a hóhatár feletti rész mókás és változatosan aprólékos mintát kapott, ami aztán a némi hozzáadott fantáziával egy hegyitúra térképe is lehet. Lehet vadászni, kajakozni, alaptábort kiépíteni…

Forrás: Little Red Stuga

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerekszoba csecsebecse kisbútor ülőke babzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr582577463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása