Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kis esti anyázás

2011.01.26. 19:34 Cyr

Ha már az egyszeri anyától elvárható - de most tényleg: miért? - , hogy bruttó 2 perc alatt szállítsa esténként a vacsit az összes kölöknek - természetesen csont nélkül eltalálva  a sarj aktuális szíve vágyát, a szállítandó étel aznapra rendelt hőfokát, ad absurdum, a szívószál színét -, legalább a turbó üzemmódhoz viselt köténye legyen alkalomhoz illő.

Multifunkci családanyák esetében Batmother, Supermother, valamint egyéb, meg nem nevezett szuperhősök anyabőrbe bújt jelenléte kézenfekvő,  szemem sem rebbent, ám Harriet Potter még engem is letaglózott. Némileg abszurd a viselet, szó se róla, így aztán, az alábbi öltözékekben felszolgálva a szupervacsi ugyan nem feltétlen, ám az esti röhögés tutira garantált.

Forrás: Bethany Sew and Shew

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő konyha anya abszurdisztán textil

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr42616213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása