Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Háromszögletű kerekerdő

2011.02.08. 20:34 szuperapu

Nos, kedves internetező gyerekek, újfent találtam valamit, ami bútor és játék egyben. Sőt kuckó, hegy, vár, szántóföld, erdő, vagy amivel a gyermeki fantázia megtölti. Pedig a Tukluk csak egy háromszög. Habszivacs háromszög, amit 10 különböző színű kényelmes és hipoallergén levehető huzattal hoznak forgalomba. Ami különlegessé, szétszedhetővé, összerakhatóvá és végtelenségig variálhatóvá teszi az a színes modulok széleibe épített mágnesek.

Egyszerűnek tűnik, de Benedikt Kirsch és Katharina Schildgen jópár évet rászánt a fejlesztésre meg a különböző szakemberekkel történő konzultációra, hogy mind a felhasznált anyagok, mind a funkció terén tökéletes legyen a végeredmény. Mivel a Tukluk segítségével a gyerekek úgy ismerkedhetnek a térrel és a méretekkel, hogy közben a kognitív és motorikus képességeiket is egyaránt fejlesztik, bátran ajánlható óvodákba, foglalkoztatóházakba is.

Közösségi felhasználását nem csak a játék nagy hely- és a nyilvánvaló társas igénye indokolja, hanem a borsos ára is. Egy modul ára 75 euro és 10-12 darab alatt nem nyújt kellő élvezetet. Bár kis hazánkban oktatási közintézmények sincsenek túlzottan eleresztve, egy ilyen befektetés hosszú távon bizton megtérülne.

Forrás: Tukluk

3 komment

Címkék: gyerek praktikus kreativ gyerekszoba kisbútor kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr422647607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.02.09. 19:56:44

ilyenkor bánom, hogy már nem vagyok gyerek :(()):

L.A. · http://blog.fuggoagy.hu 2011.02.10. 16:53:35

tépőzárral hülyeség lenne?

szuperapu · http://szuperapu.blog.hu/ 2011.02.10. 17:18:33

@L.A.: Szerintem biztos kipróbálták... Talán a mágnes nagyobb teher- és strapabírással rendelkezik.
süti beállítások módosítása