Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Romantika házilag

2011.02.23. 19:35 felhasznalo

Igazán egyszerű ötletet találtam az Inglenoor Decor Musing's blogon, amivel bármelyik lányszoba egycsapásra romantikus szentéllyé változtatható. Ha van otthon elfekvőben egy falemez, és van egy ismerős, aki formára tudja vágni, már nyert ügyünk van. Utána már nem is kell más, mint némi táblafesték, egy kevés fehér akril kontrasztnak, és egy régimódi sziluett-minta - és máris kész a csajos, romantikus hangulatú fejtámla. Amitől egy mezei bolti ágy is hercegnőivé válik, és amiben minden reggel vigyorral lehet ébredni. Még kiskamaszként is.

Ha tudunk szerezni pormentes táblakrétát, akkor az üzenőfal funkción kívül a gyerek kiélheti rajta minden kreativitását is. Persze, az ötlet tovább is fejleszthető: a fejtámla lehet más formájú, táblafesték helyett gondolkodhatunk csíkokban, pöttyökben, és így tovább - csak törekedjünk arra, hogy a szoba harmonikus maradjon. Ha például a geometrikus formákat kombináljuk ezzel a formával, abból szerintem valami abszolút egyedi születhet.

Forrás: Inglenoor Decor Musing's

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő gyerek szülő alvás kreativ idea ágy kamasz gyerekszoba sk dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr412662456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása