Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Aranyvackor és Szuperapu

2011.02.25. 16:34 zaphodbb

Mivel az idei Aranyvackor - a Magyar Gyerekkönyvkiadók Egyesülésének gyerekirodalmi és illusztrációs pályázata - Gyerekszoba vonatkozású lett Szuperapu által, így hírt kell adnom róla, el ne sikkadjon a saját, külön bejáratú, házi képzőművészünk tehetségének dicsérete, ha már a miénk, büszkélkedjünk vele.

Szuperapu saját meséjét, a Biglip és Mananát illusztrálta - mást nem is tehetett volna, hiszen a gyerekeim, akik a tesztalanyok közé tartoznak, követelték a képeket a meséhez, igen nagy hangerővel -, illusztrációit pedig kiállították a Petőfi Irodalmi Múzeumban, a tegnapi Aranyvackor díjátadás keretén belül.

Szuperapu képein kívül azért a nyertes mesékről is illik szót ejtenem, legalább az első három helyezett megemlítésének erejéig. A mesék kiadásra kerülnek, reméljük hamar viszontlátjuk őket a könyvesboltok polcain. Gratulálunk nekik innen is!

1. Mandl Péter, Kismarty-Lechner Zita: Sári és Nemszemétke

2. Molnár Olga: Pont Görbe Egyenes

3. G. Szász Ilona, Gyöngyösi Adrienn: Cókmók

1 komment

Címkék: üzenet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr862689977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása