Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Holnemvolt, egyszercsak

2011.03.04. 16:36 zaphodbb

A gyerekek úgy hallgatják a tündérmeséket, hogy általában a főhőssel azonosulnak. Kivéve Dorka lányomat, aki nem egy konfekció gyerek, ő rendszeresen valamelyik mellékszereplő szeretne lenni, mint mondjuk a Hófehérkéből a vadász. Nyilván meg lehetne ezt pszichologizálni, hogy mert második gyerek, vagy mert kékhajú nőt látott kétévesen, de most nem ez a téma.

A hangsúly itt Lorna Freytag tündérmese fotóin van, ahol megelevenednek a kölkincék nagy kedvencei. A lányaim biztos, hogy totál boldogok lennének tőle, ha a mesékben látnák viszont magukat a képeken.

Forrás: LorNa

Szólj hozzá!

Címkék: fotó kép gyerek művészet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr742706712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása