Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Origami jósda

2011.03.08. 12:06 szuperapu

Biztos mindenki találkozott azzal a papírból hajtogatott, jós segédeszközzel, amivel leginkább kisiskolás lányok szórakoztatják egymást, miközben őrületbe kergetik hímnemű kortársaikat - lásd a South Park idevágó részét. Nos, az origami ezen elhajlása ,dacolva az idővel és térrel, továbbra is nagy népszerűségnek örvend, és nemcsak kis családunkban, de a New York-i Art Fair vásáron is.

Persze, míg a tündérhercegnőim a saját kis jelentéktelen életük jelentéktelen mozzanatait próbálják előre megjósolni, addig az alábbi, Kelli Anderson által tervezett mutáció sokkal magasabb célokra hivatott: a gazdag amerikaiak azt próbálják ennek segítségével eldönteni, hogy mire is költsék el a pénzüket. Vicces látvány lehet mondjuk, ahogy a kiszemelt szófa mellett tátikáznak a potenciális vevők…

Forrás: Kelli Anderson

Szólj hozzá!

Címkék: design játék abszurdisztán idea minimalista sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr682721075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása