Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Játszótársak feketén-fehéren

2011.03.09. 08:15 felhasznalo

Hiába nagy már a gyerek, még mindig igencsak jellemző a gondolkodására a végletekben való gondolkodás. Mindent feketének vagy fehérnek lát. És most hirtelen arra asszociáltam, hogy az újszülöttek is szeretik a fekete-fehér dolgokat, mert jó kontrasztosak, még az élénk, színes dolgokkal szemben is előnyben részesítik. De a két dolog között nincs igazán összefüggés.

Csak annyiban, hogy mindkét jelenség elegendő okot ad arra, hogy a gyerekek szívét elnyerjék a FabLab Atelier organikus textilből készült játszótársai. Igazán tetszetősek, már csak azért is, mert mintájuk a gyerekrajzok világára rímel, és még akkor is, ha a babák egy része szomorú. A zsiráf viszont minden kétséget kizáróan egyenesen zseniális, még a nagy gyerekem térdei is enyhén megremegtek a láttán.

Forrás: FabLab Atelier

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek baba textil csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr762723086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása