Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Rajztanár szafarin

2011.03.23. 19:49 Cyr

Az izraeli származású Iris Savir eredetileg rajztanárként dolgozott. Nevelgette a nebulókat szépre jóra, oltotta beléjük a természet szeretetét, ám kézzel fogható taneszköz híján ez csak pusztába kiáltott szó maradt. Ahogy pedig ez már csak lenni szokott ebben a szakmában, adódván alkalom, idő s hely valahol Los Angeles és az izraeli sivatag közt félúton, Iris egy inspiratív szafari hatására legott házi készítésű vadállatok gyártásába fogott, rövidre zárva ezzel az ifjúság környezetvédelmi nevelését.

A gyerekjátéknak szánt darabok száma persze véges, mondhatni, öt. Mindössze zsiráfra, elefántra, orrszarvúra és kétféle monokróm zebrára szorítkozik a gyűjtemény. A puha patások alant láthatók. Függöny.

 

Forrás: A+R Store

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: design játék gyerek művészet kreativ öko textil dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr322764937

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Need 50000 loan bad credit 2019.05.27. 08:16:25

Ki a piac eddigi nyertese az NFC csoportjaiban? - NFL HUNGARY

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása