Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Munka vs. ebéd

2011.03.29. 15:15 zaphodbb

Amennyiben mi Rendkívül Elfoglalt Bizniszasszonyanyukák vagyunk, akkor egyrészt mindig kéznél kell legyen egy toll minimum, de még jobb, ha három, másrészt sosincs időnk semmire. Így ebédelni sem járunk ki szép nyugodtan az ebédlőbe, hanem az asztalunknál kapkodjuk be a magunkkal vitt salátát.

Mindezen szempontokat pedig ha összegyúrjuk, akkor megkapjuk ezt a toll-étkészletet, ami tökéletes számunkra, hogy evés közben is tudjunk írni vagy írás közben enni. Csak ne felejtsük el visszarakni a kupakot, ha az evés mellett döntünk, különben a rúzsunk kissé elszíneződhet.

Forrás: Neatoshop

Szólj hozzá!

Címkék: anya apa praktikus étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr802779942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása