Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Darth Vader, arcán olvadt vajjal

2011.04.04. 16:21 zaphodbb

Hogy az eheti Star Wars adagunk is meglegyen, kénytelen vagyok megmutatni ezt a kenyérpirítót. Képzeljük magunk elé, amint reggel a pirítósra rákenjük a vajat, de nem ám sima kenyérre olvad rá, hanem Darth Vader arcára.

Minden gyerek álma, hogy Vader nagyúr fejét egye reggelente - de legalábbis a férjem oda meg vissza lenne érte -, így természetesen a rögtön-de-azonnal-beszerzendők listájára került.

Forrás: Star Wars Shop

1 komment · 1 trackback

Címkék: gyerek étkezés dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr82795964

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kutas József - A FEHÉR TEA CSÖNDJE 2011.04.04. 19:18:55

A farsang negyedikes kislányom általános iskolájában is nagyszabású esemény volt – ezt, úgy látszik, nem kezdi ki az idő, a kormányzati politika, még a gazdasági válság sem. Hogy miért szeretnek a gyerekek jelmezbe bújni és valami másnak mutatkoz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hobbit 2011.04.10. 14:50:09

és hol lehet ilyet rendelni?
süti beállítások módosítása