Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Babába oltott pendrive

2011.04.08. 19:14 zaphodbb

Játéknak tűnik, konkrétan kokeshi babának, de nem az. Mert, mint tudjuk, semmi sem az, aminek látszik. Itt is ez a helyzet, a kokeshi babának tűnő tárgy alatt rejtőzik egy pendrive, jól átverve ezzel gyermekünket.

Bár persze a nagyobbacskák, akik már használják az iskolában, simán örülnének egy ilyen pendrive-nak, ebben biztos vagyok. Mert dekor tárgyként sem utolsó.

Forrás: Deego Toys

Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: design kiegészítő gyerek gép kamasz dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr72808267

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Másfél éves kisfiam az ágyunkban alszik velünk 2011.04.09. 12:38:27

 Kedves Karolina!Én is szülőként kérdezem önt! Másfél éves kisfiam az ágyunkban alszik velem és a férjemmel. Nekünk (mindhármunknak) így jó. De szüleim és férjem szülei rendszeresen megjegyzéseket tesznek, kifejezik rosszallásukat. Ez amiatt is vi...

Trackback: A nagyorrú vendég és az eldugott bonbon esete 2011.04.09. 12:37:56

Biztos sokan ismerik a villanykörtés vicceket. A csokorból az egyik: Hány pszichoanalitikus kell, hogy becsavarjon egy villanykörtét? Kettő: az egyik becsavarja, a másik fogja a péniszt, öö pardon, a létrát. Az elszólásokról az emberek fejében némileg ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása