Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

SorozatBarbie

2011.04.14. 19:28 zaphodbb

A Barbie bárkit megszemélyesíthet, nem szokatlan ez, volt itt már Hitchcock filmből Barbie, így meg sem lepődtem túlságosan, hogy egyik kedvenc sorozatom, a Mad Men -  Reklámőrültek szereplői is Barbie formát öltöttek.

Aki ismeri a szereplőket, az biztos, hogy ugyanúgy elámul, hogy milyen jól sikerült széria ez, eltalálták a karaktereket, még a Barbie babák kissé bárgyú és kifejezéstelen arcát is sikerült feljavítani és a sorozatban szereplők arcaivá varázsolni. Az már más kérdés, hogy egy gyerkőc nem hiszem, hogy tudná, mi az a Mad Men, így a babák nem érnének a szemében annyit, mint az enyémben, de ezen már Hitchcock esetében is elegánsan átsiklottunk. Különben is gyűjtőknek készültek, nem gyerekeknek.

Forrás: Barbie Collector

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek barbie baba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr942822822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása