Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Matekos mesék

2011.04.22. 13:25 szuperapu

Bezzeg a mi időnkben, kezdhetnék bele már megint a szokásos rigmusba, de visszafogom magam, mert nem vagyok még annyira öreg… De az kétségtelen hogy a gyerekjátékok a kreativitás rovására fejlődnek. Túl sok a technika, ha nem számítástechnika, akkor is minimum 3 ceruzaelem kell még a társasjátékhoz is. Legtöbbször. A kanadai Brain Candy Toys viszont szembemegy a trendekkel, és kimondottan fejlesztő, agymozgató, kézzel készült játékokra szakosodott.

A Revolve ügynökség pedig készített nekik egy print kampányt, ami nemcsak kihangsúlyozza a játék nevelő-okító oldalát, de a lehető legegyszerűbb módon vizualizálja azt az alapvetést, hogy minden matematika. Matthew Allen, Allan Carver, Eric Miller, és Steve Wallace számtanpéldákká redukáltak pár mesét, amivel szerintem tökéletesen fején találták a szöget. Ráadásul jól néz ki, és vicces.

És mennyivel egyszerűbb így az esti mese…

 

 

Forrás: Revolve
 

Szólj hozzá!

Címkék: design reklám kép gyerek iskola kreativ üzenet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr362847414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása