Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

"Mit rejt e hosszú tok?"

2011.05.04. 19:20 Cyr

"Tollszár van benne, vagy gyaníthatok

Papírvágó kést, ollót is talán?"

Cyrano de Bergerac bizonyára legott bokát csattintott volna e méretes szaglószerv láttán és rögvest a receptjét is kéri Dominic Wilcox impozáns leleményének, növesztené ő is tovább. A derék kiegészítő természetesen nem náthás időszakra szolgál, de még csak nem is szimatoláshoz, egy tizenegyedik ujjbegyet hivatott pótolni azon háborgó tömegek számára, akik csupán tízzel rendelkeznek.

Bár látszatra röhögvény a cucc, lenne felvevőpiaca. Elvégre  minden szülő ismerheti azt a kínos érzést, amikor a végtagjain található összes ujjak sem bizonyulnak elegendőnek  ahhoz, hogy leveskavarás közben cipőfűzőt kötve tegye vissza az apró játékbigyókat, mindeközben ragasszon, hurkoljon, írja alá az ellenőrzőt ééés....  nyakig kádban twitteljen egy iPad-en.

Hogy a Hannibal Lecter-fíling még zsenge korában jóvátehetetlenül behálózta az agyament designert, az nem kétséges, de legyen ez a hab a tortán - vagy a fürdővízben. Azért egy dolog most nagyon kikívánkozik belőlem, pardon, képtelen vagyok visszatartani, csúnyán betokosodna, ha így tennék:

Marhaaa....

 

Forrás:Variations on Normal

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő abszurdisztán csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr702877706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása