Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A félszemű a király!

2011.05.10. 12:34 szuperapu

A játékiparban van pár bebetonozott siker-kategória. Ilyenek például a plüss és a dinoszaurusz. Kézenfekvő tehát hogy a piac ezek metszéspontjában halmozottan termelje ki a maga produktumait. E gondolatsor mentén, na meg a nagy számok törvénye alapján nincs mit csodálkozni, ha olyan pofás darabok kerülnek ki időnként a témában, mint Mary félszemű hüllői.

Persze az amerikai hölgy nem csak dinókban utazik, készít manókat, pingvineket, szörnyeket, és természetesen baglyokat is. De mindezekben közös - számomra megmagyarázatlanul – a félszem. De persze nem csak ettől egyedi a formavilága! Úgy rajzfilmszerűek és aranyosak a teremtményei, hogy rendszertanilag azonosíthatók, ami a virtuóz anyaghasználat mellett igazán szerethetővé teszi a kollekciót. A képek magukért beszélnek!

És a végére néhány színes tollú vicces bagoly, hogy zaphodbb kolleginának meglegyen a napi adagja és jókedvre derüljön. De persze a többiek se csukják be a szemüket…!

Forrás: LEFTZ blog

1 komment

Címkék: játék gyerek textil

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr512892464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása