Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Térkép a táj

2011.05.11. 16:15 szuperapu

A játszószőnyegek továbbra is reneszánszukat élik, a legkülönbözőbb stílusban, a korelosztás tekintetében a teljes spektrumot lefedve mindenki megtalálhatja a neki leginkább tetszőt. Nem is csoda, hogy mind a kereslet mind a kínálat ilyen élénk, hisz kis anyagráfordítással maximálisan kiaknázhatjuk a kiskorúak fantáziáját. És nem mellékesen úgy biztosíthatunk nekik elfoglaltságot, hogy közben helyhez kötjük őket. Tripla haszon dupla élvezet.

A Deuz stúdió Tapikid kollekciója ráadásul modern, a szín és formavilágát tekintve minimalista, de funkcionálisan részletgazdag. Tehát a vizuális nevelés is kipipálva, miközben - a tulajdonképpeni jelzésértékű tereptárgyakat felvonultató térképen - a képzeletét is kénytelen a gyerek megtornáztatni.

Forrás: Deuz

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek szőnyeg textil gyerekszoba minimalista

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr212895101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása