Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Delfinfiúk, sellőlányok

2011.05.12. 12:36 Cyr

Legfőbb előnye, hogy fagyasztóba tehető, mosogatógépben is tisztítható - Egek! Fogkefét mosogatógépbe! - a Kushies 100% szilikonból készült, dedbarát, cumimentesítő szájbosszantója. A forgalmazó szerint egyszerre nyugtat és tisztít, mi több, kétségkívül übereli az anyai ujjbegyre applikált nedves textilpelust. Már, úgy értem, árban.

A rózsaszín, csajos változat a Kushies szemében chillipaprika formátumban fut - lelkük rajta -, én pedig ismételten csak kötözködni tudok. Szerintem ugyanis inkább sellő, annak legalább van értelme a delfinpasas mellett, még a humora is kevésbé csípős.

Forrás: Kushies

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő gyerek baba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr682897515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása