Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Meztelen Ikea

2011.05.19. 12:30 szuperapu

Az Ikea bútorairól sok mindent el lehet mondani pro és kontra, de egy biztos: nem a legegyedibb a megjelenésük. Konfekció, ráadásul sokszor a sivárabb kivitelből. Persze fel lehet dobni ezeket is egyedi kiegészítőkkel no meg egy jó adag fantáziával. Vagy esetleg némi színes bútormatricával.

Ez utóbbi gondolatra jutottak a Mykea berkeiben is, és néhány kreatív grafikus megkeresésével be is indították a bútoröltöztető projektjüket. Amihez akár csatlakozni is lehet, vagy csak megvásárolni a nekünk tetsző mintát - az otthon meztelenül árválkodó svéd származású bútorra applikálva.

Forrás: Mykea

Szólj hozzá!

Címkék: ikea ágy tapéta szekrény gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr402916387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása