Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szimpla öltözés

2011.05.19. 08:28 zaphodbb

A gyerekeknek szánta Peter Bristol ezt a szekrénykét, amiben eltévedni nem lehet, mert a fiókok, zseniális módon, az adott ruhadarabot formázzák. Az én fejemben mégis inkább apukák képe villant be, mert ha kicsit is olyanok, mint nálunk apjuk, akkor sok férfi áll a fejét vakarva a szekrény előtt, amikor neki kell öltöztetnie a gyerkőcöt.

Férfiaknak való szekrény ez, olyanoknak, akik a kitárt szekrényajtóból kiabálnak ki, hogy hát itt bizony nincs egy fia nadrág sem, piros meg végképp nem, sőt, szerintük nincs is egyáltalán semmilyen piros cucc abban a szekrényben. Anya ilyenkor odalibben és az apa szemmagasságában lévő polcról elegánsan leemeli a piros nadrágot, amit a gyermek óhajt. Majd enyhe félmosollyal nyugtázza, hogy "hát igen, kicsit színtévesztő és kicsit bénázik néha, de az enyém".

Ha ez a kis forgatókönyv ismerős, akkor javaslom a szekrénykét megmutatni otthon apjuknak, hogy akárhonnan is, de ilyen kell, moströgtönhirtelenazonnal. Persze csakis az ő érdekében.

Forrás: Peter Bristol

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek pakolás szekrény gyerekszoba kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr942914877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása