Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Pelenkázóból munkaállomás

2011.05.20. 20:02 szuperapu

Itt a blogon már többször szerepeltek Stig Leander bútorai, lévén szemet gyönyörködtetőek, és praktikusak. Ez utóbbi a többfunkciós felhasználási módot is magában foglalja, ami a gyorsan növekvő porontyok okán, és világgazdasági tendenciákat figyelve több mint elvárható. Nos, örömmel konstatálhatjuk, a kollekció legújabb darabja sem tér el ettől a csapásiránytól.

A pelenkázóasztal szinte egy mozdulattal íróasztallá/munkaállomássá alakítható, de addig is a többi Leander gyerekbútor teremtette enteriőrbe illeszkedve tökéletesen ellátja eredeti funkcióját. A magassága a kényelem és a gyerekkel kialakítandó kontaktusnak megfelelően állítható, a tágas fiók és a polc pedig minden szükséges eszközt elérhetővé tesz. A tároló dobozok ugyan nem szériatartozékok, viszont több szín közül válogathatunk. A későbbi asztal szintén állítható magasságú, az íves magas perem kényelmes izolációt biztosít

Forrás: Leander

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek asztal baba kamasz íróasztal kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr742919944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása