Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szőnyeghackelés gombákkal

2011.06.03. 19:25 felhasznalo

Természetesen ismét az IKEÁból. De nyilván máshonnan származó szőnyeggel is elkészíthető, a lényeg a szín - zöld -, meg hogy lehetőleg hosszabb szálú legyen. Olyan pázsitszerű. Ez esetben Hampen szőnyeget használt a barkácsolós kedvű Nicola Ball, és igyekezett némi erdei hangulatot csempészni vele lánya szobájába.

A dolog végtelenül egyszerűnek hangzik. Otthon fellelt maradék filcanyagokból készített pár gombácskát az itt található leírás szerint, majd a kész gombákat amolyan durrbele módon ráragasztópisztolyozta a szőnyegre. Ez utóbbi kicsit nekem sufnituning jellegű - de végül is, miért is ne? -, bár mondjuk, én fogjam be, sosem tudnék ilyen helyes gombákat készíteni.

Mondjuk, engem kissé aggaszt, vajon mennyire gyerekbuktató jellegűek ezek a helyes gombák a szőnyegen, de tény, hogy cukik és remek hangulatot adtak a szobának.

Forrás: IKEAHackers

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek szülő ikea kreativ szőnyeg idea textil sk dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr342953654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása